Φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο

Απεγκλωβίστηκε η ένοικος του φλεγόμενου διαμερίσματος κι άλλη μία ηλικιωμένη από την ταράτσα με κλωβό και γερανό της πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς λίγο μετά τις 7:30 ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο. Το διαμέρισμα που βρίσκεται σε όροφο, έχει τυλιχθεί απ’ άκρη σ’ άκρη στις φλόγες και οι πυροσβέστες επιχειρούν με γερανό, με την επιχείρηση να χαρακτηρίζεται εξόχως δύσκολη.

Η φωτιά ξέσπασε σε πολυκατοικία στην οδό Μουσών και κατακαίει ακόμη τουλάχιστον ένα διαμέρισμα, ενώ φαίνεται ότι έχει εξαπλωθεί και σε άλλα διαμερίσματα, αλλά και στην πίσω πολυκατοικία.

Πριν από λίγο η ένοικος του διαμερίσματος στο οποίο ξέσπασε η πυρκαγιά, απεγκλωβίστηκε με κλωβό της πυροσβεστικής και η γυναίκα λαμβάνει τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ. Της δίνουν οξυγόνο, ενώ η εικόνα της σοκάρει, καθώς είναι μαύρη από τους καπνούς και σύμφωνα με τους περίοικους πάλευε με τις φλόγες για 45 λεπτά.

Οι πυροσβέστες προσπαθούν να φτάσουν σε όλους τους ορόφους της πολυκατοικίας για να απεγκλωβίσουν τυχόν εγκλωβισμένους και να εκκενώσουν το κτίριο.

Σχετικά